FileZilla FTP

FileZilla är en av de mest populära FTP-klienterna. Du har nytta av ett filöverföringsprogram när du till exempel vill ladda upp filer till ditt webbhotell. FileZilla är ett snabbt och pålitligt FTP-program som gör det enkelt att ladda upp eller hämta filer från internet. Klicka på ikonen för att ladda ner programvaran.

CoreFTP

CoreFTP LE är en gratis FTP-klient för såväl privat som kommersiellt bruk. Tekniker som ssl, tls, ssh/sftp och secure-ftp stöds. Listan över FTP-sajter, Site manager, hjälper dig att administrera inloggningsuppgifter som användarnamn och lösenord. Drag-och-släpp underlättar användningen. Klicka på ikonen för att ladda ner programvaran.

Coffee Cup Free FTP

Coffee Cup Free FTP är en bra och enkel FTP-klient med intuitivt gränssnitt. Coffe Cup Free FTP laddar upp och ner filer snabbt mellan dig och din server. Du kan konfigurera programmet mot flera olika servrar. Coffee Cup Free FTP stödjer ”drag-and-drop” för uppladdning av filer. Klicka på ikonen för att ladda ner programvaran.

Cyberduck FTP

Cyberduck är ett lättanvänt men ändå avancerat FTP-program. Cyberduck är helt gratis och erbjuder stöd för bland annat FTP, SFTP, WebDAV, MobileMe och många andra tekniker. Klicka på ikonen för att ladda ner programvaran.