AVG Antivirus

Avg Antivirus

AVG Free för Windows innehåller grundläggande skydd mot virus och spionprogram och är gratis att använda. AVG Antivirus är snabb, effektiv och kräver lite av datorns resurser. Ladda ner programmet genom att klicka på ikonen.

Malwarebytes

malwarebytes

Gratisversionen av Malwarebytes Anti-Malware rensar skadlig programvara men har inget realtidsskydd. Har du haft oturen att få in skadlig programvara i datorn är programmet dock en bra hjälp. Klicka på ikonen för att starta din nedladdning.

McAfee Siteadvisor

mcafee-site-advisor

McAfee Siteadvisor visar webbsidors säkerhetsinformation när du besöker sökmotorer. McAfee SiteAdvisor testar förekomsten av spionprogram, skräppost och bedrägerier på webbplatser så att du kan söka, surfa och handla säkrare.

Avast Antivirus

avast-antivirus

Avast är ett antivirusprogram som finns i en helt fri version för hemmabruk och icke-kommersiell användning. Avast kan även söka igenom e-post och det är möjligt att schemalägga en genomsökning i samband med datorstart. Avast skyddar förutom mot virus, trojaner och malware även mot spionprogram och rootkit.

Spybot Search & Destroy

Spybot Search & Destroy

Spybot Search and Destroy kan hitta och ta bort spionvara av olika slag från din dator. Spionvara är en relativt nytt sorts hot som vanliga antivirus program ofta inte hittar. Spybot Search and Destroy kan även ta bort användarspår, en intressant funktion om du delar datorn med andra användare och inte vill att de ska veta vad du har jobbat med.